Szánj időt magadra..Lazulj ; )

 2010.01.17. 14:18

Halihó!

Hallotad már azt a szót, hogy lazulás?! Töbnyire igen.. És most töprengj.. Szánsz időt magadra? Lazulsz egyhéten legalább 2x? Ha nem akkor változtass.

http://wakaaustin.files.wordpress.com/2008/11/relax_2.jpgŐ, aztán relaxál. Ugye milyen elégedett? xD

A lazasák példaképe.

Talán túl nemtörődöm is.. De azért szánj időt magadra.

Ha suliba indulsz, ne úgy zárd be magadmögött az ajtót, hogy "atyám egy ujjabb uncsi nap" Inkább: " érzem, ma vbalami izgis dolog fog történni". : ) Aztán ha hazajössz, rugd le a cipőd.. Legyél túl a munka nehezén, házi, dogákra tanulni..szoba takarítás.. És irány az ágy (Y) Nehogy elaludj :D Halgass zenét. Vegyélegy jó könyvet a kezedbe..RELAX kisanyám : )

Barátságos gondolatok. : ) Mi történt ma ?! Lehet mikor  visszagondolsz, olyanokra figyelsz fel.. Amire egyébként nem.. Aztán ha ledobtad a fáratságot ..Hangosítsd fel a zenét, és DANCE : ) Nyugi, senki nem fog leszólni, hogy tudsz lazítani..(ha mégis azért teszi mert irigyel).. xD ~legalábbis remélem~ de a szobádba senki nem fog berontani.. :D

Ne csak otthon tudj laza lenni.. Ha valami rosszul esik, mások megbántanak.. Lökd le magadról. Kinek rosszabb ha egész nap eszed magad egy valaki miatt. Ne tudják elrontani a napod.. Akkor azt, hiszik majd hogy gyenge vagy. .  . 

Légy a haverokkal. Lazuljatok eggyütt.. Hinta a hátsó udvaron?! Üljetek ki :) beszélegssetek, halgassatok zenét.. LAZUULJ! Hidd el ha nem vagy merev, egészségesebbnek is érzed majd magad :) Adj az unalomnak .. püföld.. hívd át a haverokat pizzázni vagy, vigyétekle eggyütt a kutyát stálni. (y) Jó lazulást!

http://farm4.static.flickr.com/3013/2746457565_7fb05c029a.jpg

Menj a szabadba.. Szippancs egy nagyot a levegőből.. És ezeszd ki a feszűltséget..Add át magad ....a vidámságnak..a lazulásnak.. és a magadra szánt időnek... :D

Pusszantyú <3

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr571679330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyMano_0 2010.01.17. 19:26:49

Tetszik, pénteken megvolt a lazulás.. :$
,,RELAX, kisanyám ;D" :DDD:) <3

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.22. 08:27:33

Nekem holnap lesz lazulás ezerrel!(L)Jó lett!:Đ
süti beállítások módosítása