Szeress szívedből !

 2010.01.22. 18:27

Hali!

A szerelem sokak életét meghatározza. Vanakinek jót tesz.. A másik lehetőségről majd később.

http://elena.freeblog.hu/files/szerelem.jpgTalán, boldogabban ébredsz fel reggelenként, ha tudod az ajtó elött majd várnak rád. Talán könnyben alszol el, ha tudod valaki most is rád gondol?!

A lányok életében nagyon fontos ez. És a fiúk is (bármennyire tagadják) , ha igazán szeretik a lányt, igen is hiányzik nekik, ha el kell váljanak.

Őszinte a mososlya két embernek. Akkor tudhatjuk biztossan ha nem csak mi "tapadunk".

Elmúlhat az igaz szerelem. De visszajöhet. Elmehet melleted, de vissza vezetheted magadhoz. : )

Szerelmes vagyok egy sztárba! :O 

Rajongsz. De nem vagy szerelmes. Ha csak nem ismerted, mielött sztár nem lett?! Ha csak hallottál róla egy magazinba és halálossan beleszerettél az arcába.. akkor hidd el az nem szerelem. Ha úgy is érzed, nem belé vagy szerelmes hanem egy képbe amit róla alkottál. :) Ne búsulj. Ha megismered már valódi szerelemnek nevezheted : )

Szerelem első látásra. L

http://www.vital.hu/files/images/i_szerelem-elso-latasra.jpgVolt már veletek olyan, hogy láttátok..és .. WoW.. Megállt az idő?! A mosolyátol elolvadtál?! Érezted, hogy meg kell ismerned. Vagy csak annyit mond, hogy "köszi" és rádmosolyog, te pedig annyira boldog vagy mintha most vallotta volna be, hogy rád várt egész életében..Szerintem mindenkivel megtörténik.. Azért mondjék, hogy ez első látásra szerelem, mert talán utána sokáig nem tudod kiver a mosolyát a fejedből. a hangját. És arra gondolsz, hogy ha szembe jön majd. Oda rohansz és átkarolod. Vagy, csak megkérdezed a nevét. Hozzá teszem nem mindegy xD

 

Ugye milyen furcsa. Csak egy pillanatra látták egymást. És mégis. Mind ketten boldogabbak lettek. Hidd el lehet, hogy nem tart örökké az a pillanat. De örökre megmarad majd. (aki érti annak örülök) ..

Boldogabb pillanat, mint atöbbi. Talán csak azért vannak ilyen pillanatok, hogy kizökkentsenk minket egy kicsit a hétköznapok közül, de lehet azért, hogy megváltosztassák az életünket..

Az első szerelem.

Tarthat egy életen át. Vagy tarthat pár hónapig, de mindenképpen sokáig eszedbe fog jutni. A gyermek szerelmet aranyosnak találják. Pedig szerintem a gyerekek őszintébb szerelembe tudnak esni, mint a felnöttek. Mert a gyerekeknél nincs hazugság. Nincs átverés. Csak a szeretet. A tiszta szeretet.

http://martontimea.lapunk.hu/tarhely/martontimea/kepek/child.jpg

 Őszinték a mosolyok. A lányok "még" szerények, menekülnek a puszik elöl. A fiúk kitartóak, és nem adják fel.

Szép ez a gyerek szerelem.

De a tini szerelem is csodálatos. De sose feledd a tiszta szerelem, és a bukás is két emberen áll.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr761693341

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: web hosting reviews Godaddy 2018.09.06. 08:09:40

Ötletek Magyarország megújítására. Harc a közöny, a sikkasztás, a korrupció ellen - MAGYARORSZÁGOM.blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyMano_0 2010.01.23. 18:22:01

én értem..és.. áh.. :'S Jólett.<33 nagyonis..

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.25. 13:54:44

Nagyon jó!Hát már volt szerelem első látásra!És sokkal nehezebb elfelejteni!nem is tudom!Nagyon jó lett!<33
süti beállítások módosítása