Álmok. Célok. Vágyak.

 2010.01.22. 22:43

Sziasztok, megin !

Neked van álmod? És célod? Esetleg vágyak? Nekem pédául a gitár, a kosár. Aztán bármennyire is vicces a gördeszkát is kipróbálnám. Az álmom az..Titok. a célom, pedig hogy " ne vegyenek észre ott ahol vagyok, de hiányozzak ott ahol nemvagyok" .. Meg még sokminden.

Neked is. Mindenkinek.Vannak álmai, vágyai..És még céljaik is.

Az álmoknak, nemkell álmoknak maradniuk, még élet az élet. Az álmokat minnél hamarabb életté kell formálni. " Ne álmodd az életed! Éld az álmod". Jól hangzik. nem?!

https://m.blog.hu/ki/kispupak/image/blog_010_Tengerparti_%C3%A1lom.jpgÁlmodtam egy világot magamnak,

Itt állok a kapui elött.

Adj erőt hogy belépjek rajta..

Annyit, haljuk Hogy körbe utaznám a világot. Megnézném a sztárokat.. Hát tedd azt. Nyisd meg a képzeleted kapuit, és száguldj. Amíg gyerek vagy, vagy tini. Ha felnősz váltsd valóra a vágyaidat.. Sok sikert.

A cél eltér az álmoktól, és a vágyaktól. Keményebb munka kell még megvalósítjuk, vagy elérjük a célokat. Sok akadály áll eléd, és talán néha már feladod. De ha úgydöntessz "vége nincs erőm" akkor nem akartad azt a célt elérni.

Kemény munka, de utána boldogabb lehetsz. Csak elég, ha vissza nézed a fényképeket. Amiket az akadályok elött készítettél. Nevetve visszanézed és felsóhajtassz: " nem volt könnyű, de most mégis itt vagyok".

Ha erőtlennek érzed magad, csak erősödj fel. Tarts pihenőket. És így lassan, de biztossan éred el a céljaidat. Sok sikert a célok, megálmodásához.. : )

Puszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr691694049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyMano_0 2010.01.23. 18:23:55

hmm.. kösz az erőt. :D <3
süti beállítások módosítása