No para !

 2010.01.13. 21:01

Sziasztok!

Ez a bejegyzés mindenkinek szól. Volt már olyan, hogy a suliba tetszett egy srác? Ugye mekkora a para, ha rádnéz? Vagy ha közelít? Úgyérzed összesel ..Vagy, hogy alig kapsz levegőt..Nyugi ez teljessen normális. Még a legbátrabb, legkeménnyebb lányok akik kívül erősek..ha srácról van szó.ők is ugyan olyan parások..gyerünk csajok valjuk be:)

1.tipp: kerülj közel...Haverkodj.. Ha jófejnek találod..És ő is szívessen van veled..akkor jön a 2.szint...Ha nem vagytok szimpik egymásnak..egyértelmű, hogy nem egymásnak rendelt a sors..és jobb ha elfogadod..*

*Sírni?! ..a-a..Hisz nem is ismerted..Mellesleg utolag rájössz majd, hogy azok a percek amejben egy fafej után áhítoztál elfecsérelt idő volt...->Lógj a haverokkal..: )

2.tipp: Félsz oda menni? Haverkodni? ...Légy szimpi..(szimpatikus) . Mosolyogj sokat:) Nevess. Ne szítsd a vihart magad körül. Vegyenek körbe a barátaid, hogy lássa hiper-szuper jófej vagy:) Legyél sokat a közelében..de ne legyeskedj....

3.tipp: Ha semmihez nincs bátorságod..felejsd el a srácot.. Tudom nehéz.. de ha egyszer erőt veszel.. könnyeben haladsz majd :)

SOK SIKERT CSAJOK!

http://image.hotdog.hu/_data/members2/278/785278/images/szerelem6.jpgLátod..

Ő sem fél..:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr111670453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyMano_0 2010.01.14. 18:57:42

hmm...:$ buszmeges srác ×D kár h idősebb ;( de azért nézni jó. ×'D :D
süti beállítások módosítása