Álmok...

 2010.01.14. 17:53

Halii.

Gyerek ként a lányok, arrol álmodoznak, hogy hercegnők lesznek, és lesz egy hatalmas kastélyuk..és eljön majd a herceg fehér lovon..

A fiúk pedig vagy arrol, hogy űrhajósok lesznek, vagy valami merész dolgot fognak kitlálni..Aztán cseperedni kezdenek, és már elkezdik érdekelni a komolyabb dolgok..És az űrhajós dolgokról elfeledkeznek..A lányok pedig elfelejtik az "álom kastélyt" a " hercegnő ruhát" és minden egyebet...lassan már a hercegről is lemondanak.. pedig nem szabad..A fiúk is elvesznek a hétköznapok között.

Mindenki " felnött lesz" .. És újjab álmok...Aztán kudarcok..Azt kell, hogy mondjam ha hamar kudarcba fullad egy dolog..akkor nem is akartuk igazán.. Ha megfigyeljük . Mindenki álma teljesül. Csak senki nem figyel..Eltűnnek a napok ..És nem vesszük észre a csodákat..Ha egy "troll" szaladna át előtünk ,semmi különösset nem éreznénk. mert ..éppen telefonálunk..sms-t írunk..stb..(tisztelet a kivételnek) ..Gondoljunk csak bele..Ha nem is szó szerint ..De teljesülnek a vágyaink...

A lányok ha felnőnek..Kinőnek a tini korból..és a komolyabb dolgok is elkezdik érdekelni..vége a lázadásoknak és a veszekledéseknek..(tisztelet a kivételnek..újra :) )..Elő bukkan egy nagy szerelem...és késöbb feleség lesz a kislányokból..Lesz egy ház..Egy hatalmas kert..Forgassuk csak át! Hisz akkor a herceg eljött..A kastély felépült..És talán még a fehér ló is ott legelészik valahol a kertben..

A fiúk pedig..

Az élet az "űr".

.Az űrhajósok egy bolygóhoz igazodnak.És az az otthon..A visszaérkezési cél..Az életben megjelenik egy csodálatos dolog. Ami mosolyog..Szeretetet ad.... Igen.Ők a "hercegnők".Ők adnak irányt az űrben kobórló űrhajósoknak..Hát nem csodás? Csak a dolgok mögé kell látni. És mindenben meglehet látni a legszebbet .Még ha akkor szörnyű is..De késöbb mégis csodás..Nah szval. értitek..:)

A tanulság csak annyi, hogy sose félj a dolgok mögé nézni..Hisz akkor nem látod a csodát..És, ha valamit NAGYON-NAGYON AKARUNK..akkor elérjük..Csak ne féljünk észrevenni..Tartsd nyitva a szemed..

             "Hiszem ha látom.-mondják a felnöttek"

          "Látom ha hiszem-mondják a gyermekek!"                                 <3

http://edesszomorufuzike2.freeblog.hu/files/2009/12/tokajim%C3%A1rton%C3%A1lomvil%C3%A1g.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr131672559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyMano_0 2010.01.14. 18:56:26

Ez annyira tetsziik. :$ te egy zseni vagy, bár ezt már MSN-en kitárgyaltuk.:)
puszi<3

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.16. 18:33:03

Nagyon nagyon jó!Neked tényleg kéne olyasmi újságot szerkeszteni mint az IM!:DD
süti beállítások módosítása