Félelem?!

 2010.01.21. 21:01

Féltél már?! De úgy igazából. Remegett a lábad, elcsuklott a hangod. Nem mertél megszólalni?! Mitől? Egy apróság volt, vagy egy szellem köszönt szembe? Ha apróságoktól félsz, azt megkell tanulni leküzdeni. Sőt még a nagyokat is.  Kűzd le! Nem tudod mit hagysz ki, ha mondjuk félsz lecsúszni a vizicsúzdán..lehet nem tetszik majd, de kipróbáltad.. lehet úgy beleszeretsz a vizicsúzdázásba, hogy alig bírod kivárni mire a sor felér a csúzda tetejére..

Társak a bajban!

A barátok azok akik ha félsz erőt adnak. Megfogjkák a kezeded és elkísérnek. Támaszkodhatsz rájuk, hisz ők nem félnek..attól amitől te igen?! az csak jó.. Ha együtt féltek.. :) együtt győzzétek le . . Nincs jobb amikor a félelem végén a nagy levegő közbe mosoly kerül az arcotokra..Csak addig félünk valamitől/ valakitől még a hátunk mögött áll, ha szembe nézünk vele, már nem félünk.. Már csak kacagunk, hogy egy ici pici dologtól féltünk.. mert az árnyéka nagynak hatott?!

http://idezet.files.wordpress.com/2007/12/481.jpgNem olyan nehéz ugye?! Ha egszer kipróbálod, hogy ne félj! A félelem normális dolog. Normális ha félünk. De a félelem azért van, hogy leküzdük..

Félelmetes leugrani egy szikláról a mélységbe? Ott a víz, de mégis messzi!

Hát persze.Egyedül sose de párosban? Mint a csajok?! Már nem olyan félemetes mi?! Ha nagyon félsz..Szorísd össze a szemed, vegyél egy nagy levegőt.. és .. woala. félsz még? félsz hát. gagyi ötlet ez az egész.. Szerintem az a legjobb, mikor elmondod valakinek, mitől félsz, mi bánt. Ő majd adhat tanácsot..Vagy eltereli a gondolataidat

 

 

 <3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr971691261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.22. 08:26:47

Tök jó!Na én nem merek lecsúszni a vizicsuzdán!

KittyMano_0 2010.01.23. 18:18:56

Hát azon énse.. és még egy csomó dolog van, amit nagyon tartok.. jó lett <3 :)
süti beállítások módosítása