Barátok. : )

 2010.01.14. 19:04

Úgy tartja a mondás, hogy a családot nem mi választjuk, de a barátaink az általunk választott család.

Nem muszály egyfórmának lenni, hogy tudják összetartoztok. Nem muszály elszakadni, hogy tagadjatok.Nem muszály hazudni mert az fáj. És nem muszály fájdalmat okozni annak akit szeretünk /L.Elizabeth./

A  barátság a legerősebb kötelék, de csak akkor ha szeretjük a barátunkat..Sír a lelkünk ha hazudunk neki. Fáj a perc ha nincsen velünk. Azért igaz ez a barátságra is és a szerelemre is, mert a szerelem barátság is egyben.

http://cukorlanyka.freeblog.hu/files/bar%C3%A1ts%C3%A1g.jpg"Egy igaz barát veled sír, vagy nevet és minden egyes hibád ellenére is szeret.."

"Az igaz barát az aki a bajban is veled tart."

"A jóbarát megbízik benned, és elfogad. A végzetig elkísér és ott megragad.Magához szorít és annyit mond: a túl oldalon találkozunk barátom!"

Szerintem a barátok nagyon fontossak. Aki nem tudja megbecsülni öket az nem is érdemli meg. És szerintem nem az a jó barát aki belevisz a rosszba, hanem aki visszaránt onnan. A barátsáról szólt az eljő bejegyzésem is. De úgy gondoltam jobban kikell fejtenem. És csak úgy álltalánossan leírni.

A barát olyan, aki ismeri a szívedben rejlő dallamot, vissza tudja azt neked énekelni, akkor, ha te elfelejtetted.

Ha messze vagy a legjobb barátod, nem fél utánnad menni. Hogy hogy tudhatod meg, ki az igaz barát? Olvassd vissza az idézeteket. Aztán gondold át. A tebarátod megtesz érted dolgokat. Megbocsájtja ha hibázol? És választ ad, ha kérdezel? ..Ha nem  ne hagyd ottt. Hisz mindenen lehet változtatni.. ÉS sose késő ráébred, hogy a brátok nagyon fontossak..

http://cotcot.hu/assets/0000/3901/baratok_640.jpg

 

 

 

 

 

Nem az az igaz barát aki átkarol és mosolyog, hanem aki szeretetet ad és a sötétbe villanyt gyújt./L.Elizabeth./

Gondold átt neked ki a legjobb arátod, és ragaszkodj hozzá. Bocsájsd meg ha hibázik. És segíts neki ha tanácstalan. <3 Puszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://bociii.blog.hu/api/trackback/id/tr911672722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyMano_0 2010.01.14. 19:09:09

Tökéletes. :D a képek is. a szöveg is.
brav..(Y) :)

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.16. 18:31:22

Nagyon jó!(L)
ügyi vagy!Képek.szöveg:Đ
süti beállítások módosítása